logo skoleni-kurzy

MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2013 VÝVOJ APLIKACÍ [MOC KOMENTÁŘE KE KURZU


skoleni-kurzy.eu




Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací



skoleni-kurzy.eu

[skoleni-kurzy.eu] Zde najdete různé kurzy, školení, semináře a rekvalifikační kurzy z různých oborů.

Nenašli jste kurz, školení a/nebo seminář?

Pošlete nám nezávaznou poptávku po kurzu a my se ho pokusíme najít a pošleme Vám kontakt na vzdělávací firmu a/nebo Vaši poptávku kurzu zveřejníme v seznamu poptávek.

Registrace školící firmy

Jste školící firma, vzdělávací instituce a/nebo pořádáte školení, kurzy, rekvalifikační semináře? Zaregistrujte svoji firmu na serveru a zvyšte počet svých klientů.
 

Náhodný kurz/školení


Školení interní auditor ISO 9001, ISO 14001 a ISO 45001 - QC Group, s.r.o.
Toto školení je vhodné pro vás, kteří budete provádět interní audity normy ISO 9001, ISO 14001 a ISO 45001. Na příkladech z praxe vám ukážeme, jak se rychle a účelně zorientovat v požadavcích obou norem a jak je vzájemně integrovat.

^

 

 

MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2013 VÝVOJ APLIKACÍ (MOC KOMENTÁŘE KE KURZU

Viz také následující kurzy :
  • SharePoint - pokročilé techniky a strategieSharePoint - for Power UsersPodrobnosti
  • SharePoint - základy pro efektivní spolupráciSharePoint - Navigating for Effective CollaborationPodrobnosti
  • Microsoft Project - pro pokročiléMS Project - For Advanced UsersPodrobnosti
  • C# – pro středně pokročilé vývojářeC#.NET - Advanced ProgrammingPodrobnosti
  • Windows Server - Správa zabezezpečení v praxiWindows Server 2008 - 2012 - SecurityPodrobnosti


Microsoft SharePoint Server 2013 - Vývoj aplikací (MOC20488)
- Komentáře a dotazy na školení/kurz



Dotaz ke kurzu: Microsoft SharePoint Server 2013 - Vývoj aplikací -MOC20488-
- komentář #9099 ze dne: 2015-09-10 06:58:11
  • Dobrý den jaká je pravděpodobnost že se uvedený kurz uskuteční 21.9.2015 v Praze? Vidím že kurz v ten samý termín inzerujete kromě Prahy také v dalších 2 městech. Nepředpokládám že jste schopni pokrýt lektory všechna inzerovaná místa. Jaké má lektor zkušenosti s vývojem pro SharePoint server? Děkuji Schmidt





-x- Pro tento kurz již nelze poslat žádný dotaz -x-

Tento kurz již byl smazán




Zpět ke kurzu

Microsoft SharePoint Server 2013 - Vývoj aplikací (MOC20488)

V tomto pětidenním kurzu se studenti naučí základní dovednosti běžné pro všechny vývojové aktivity na platformě SharePoint 2013. Tyto zahrnují práci se server-side a client-side objektovým modelem, vývoj a nasazení nových funkcí, vlastností, řešení a aplikací, řízení identit a oprávnění, dotazování a aktualizace datových listů, správa taxonomie, používání workflow k řízení obchodních procesů a úprava uživatelského rozhraní.
* Modul 1: SharePoint jako vývojová platforma Tento modul zkoumá různé přístupy, které mohou být použity pro vývoj aplikací pro platformu SharePoint Server 2013. Lekce Představení vývoje na platformě SharePoint, Zvolení vhodného přístupu, Pochopení modelů nasazení a spuštění Modul 2: Práce s objekty Tento modul představuje server-side objektový model a vztahy základních tříd k umístěním a kolekcím. Server-side objektový mode Sharepointu poskytuje sadu základních tříd, která reprezentuje různé prvky v logické architektuře nasazení pro Sharepoint. Studenti se rovněž naučí řídit oprávnění pro server-side kód. Lekce Pochopení objektové hierarchie, Práce s umístěními a weby, Práce s Execution Contexts Modul 3: Práce se seznamy a knihovnami Tento modul vysvětluje, jak pracovat se seznamy a knihovnami. Studenti se naučí, jak pracovat s těmito seznamy a knihovnami programově za pomoci server-side objektového modelu Sharepointu a jak používat třídy dotazů a LINQ pro získání dat ze seznamů Sharepointu. Studenti se také naučí efektivně pracovat se seznamy, které obsahují velké množství položek. Lekce Používání seznamů a objektů z knihoven, Dotazování a získávání dat, Práce s velkými seznamy Modul 4: Návrh a správa doplňků a řešení Tento modul zkoumá vytváření a nasazení uživatelských řešení a doplňků. Studenti se rovněž naučí, jak a kdy použít sandboxové řešení. Lekce Pochopení doplňků (features) a řešení (solutions), Nastavení doplňků (features) a řešení (solutions), Práce se sandboxovým řešením Modul 5: Práce se server-side kódem Tento modul popisuje řešení, jak vytvořit a nasadit Web Parts a Event Receiver. Lekce Vývoj Web Parts, Použití Event Receiveru, Použití Timer Jobs, Ukládání konfiguračních dat Modul 6: Správa identit a oprávnění Tento modul popisuje správu oprávnění a úpravu autentizace. Lekce Pochopení Identity Mangementu v SharePointu 2013, Správa oprávnění v SharePointu 2013, Konfigurace form-based autentizace, Úprava Authentication Experience Modul 7: Představení aplikací pro SharePoint Tento modul představuje apliakace pro SharePoint jako novou cestu k úpravě funkcionalit SharePoint Serveru 2013. Lekce Představení aplikací pro SharePoint, Vývoj aplikací pro SharePoint Modul 8: Vývoj client-side aplikací Tento modul popisuje použití klientského objektového modelu JavaScriptu (CSOM), řízeného CSOM kódu a REST API při vytváření aplikací pro SharePoint. Lekce Použití client-side objektového modelu pro řízený kód, Použití client-side objektového modelu Javascriptu, Použití REST API v jazyce Javascript Modul 9: Vývoj vzdáleně hostovaných aplikací pro SharePoint Tento modul zkoumá rozdíl mezi aplikacemi hostovanými u poskytovatele a Remote Hosted Apps. Studenti si také vyzkouší vytvoření a nasazení aplikce Provider Hosted App. Lekce Přehled Remote Hosted Apps, Konfigurace Remote Hosted Apps, Vývoj Remote Hosted Apps Modul 10: Publikování a distribuce aplikací


... Zpět ke kurzu  -> Microsoft SharePoint Server 2013 - Vývoj aplikací (MOC20488)



PC-DIR Real, s.r.o.

Nabízíme počítačové kurzy pro běžné uživatele i top IT experty.

Nyní to představuje více než 400 druhů školení Microsoft, IBM, HP, Cisco, Citrix, SUN, Novell, VMware, Check Point, Oracle, Linux/Unix, Internet, Navision CRM, komunikační technologie a VoIP, bezpečnost ICT, grafika a DTP. Jsme autorizovaný Microsoft Certified Partner for Learning Solutions a poskytujeme autorizovaná oficiální MOC školení, dále akreditaci MŠMT pro rekvalifikace , testy a certifikace znalostí Pearson VUE.


PC-DIR Real, s.r.o.

Nové kurzy a školení od této školící firmy (RSS)
 
 
RSS
RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
skoleni-kurzy.eu

SKOLENI-KURZY.EU



REGIONY



MENU



KONTAKT


skoleni-kurzy.eu
2007 - 2024 © OBEC.net, sro
Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
Telefon:(+420) 775 193 488
Fax:
Kontakt

+



+




V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





Školení: ONLINE Chůva pro děti v dětské skupině # pro rozdílový kurz v květnu 2024 - Praha 1
^